God Påske.

Selv om vi er i en krevende og spesiell situasjon pga. corona, så forsøker vi nå å holde litt aktivitet i gang.

Materiell.

Vi holder nettbutikken oppe selv om vi er utsolgt for desinfeksjonsmidler og verneutstyr.  Dette regner vi med er på tur inn i løpet av April – Mai.

Sjekk hva du trenger av førstehjelpmateriell. Finner du ikke det du trenger i butikken, så send oss en e-post på: post@ecare.no Vi har førstehjelp og beredskapsmateriell for de fleste forhold.

Kontroll.

Vi har utarbeidet rutiner for kontroll av brannslukkere, slanger og førstehjelpmateriell på en trygg og god måte. Vi gjør individuelle avtaler og avgjør risiko og tiltak i samarbeid med kunde. Vi forholder oss selvsagt til de råd, anbefalinger og tiltak som myndigheter anbefaler og pålegger.

Kurs / Opplæring.

Vi håper selvfølgelig at “corona-forholdene” normaliserer seg en eller annen gang. For dere som har utsatt kurs, vil vi ta kontakt med etter påske for å se på alternative datoer ut over året.

I samarbeid med REN AS vil vi gjennomføre et webinar 15. April. Der vil REN AS gjennomføre FSE (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg) og vi vil bistå med førstehjelpskurs. Dette er for de som jobber med strøm.

 

Vi ønsker kunder, leverandører, samarbeidspartnere og alle andre.

EN RIKTIG GOD PÅSKE

Ta hensyn, følg anbefalinger fra myndigheter og ta vare på hverandre i en vanskelig og spesiell verdenssituasjon.