2019 er snart historie

Vi vil takke alle kunder og forbindelser for samarbeidet i 2019.

Kurs

I år har vi gjennomført 54 kurs innen førstehjelp, hjertestarterkurs, enkel brannvernopplæring og varme arbeiderkurs.

Husk å bestille kurs for 2020 nå.

Kontroll.

I tillegg til kurs, gjennomfører vi årlig kontroll av brannslukkere og slanger iht. standarder for slike tjenester. I år har vi utvidet kundeporteføljen med flere landbrukseiendommer. Flere og flere mindre næringsvirksomheter ser også nytten, og kravene for slike kontroller.

For flere av våre kunder gjennomfører vi også kontroll og etterfylling av førstehjelpsenheter og oppfølging av hjertestartere.

IK / HMS

I år har vi bistått flere bedrifter med etablering av internkontroll. Store bedrifter har stort sett dette “på stell”, mens mindre foretak ikke har gode nok rutiner, hverken iht. til forskrift eller i praksis. Vi gjør det enkelt.

Salg / Materiell

Vi takker alle kunder fra Vardø til Arendal for at dere handler av oss. Forbedring i vareutvalg og priser er en kontinuerlig prosess. Finner du ikke det du trenger, ta kontakt.

Nytt i 2020

Helt i slutten av dette året er vi i samtaler med nye samarbeidspartnere. I 2020 kan vi derfor tilby kurs i arbeidsvarsling. Dette er et påkrevd kurs for de som skal jobbe på vei. Her har vi nå samarbeid med instruktør som er godkjent av Statens vegvesen.

Vi i ECARE  ønsker alle en Riktig God Jul og Et Riktig Godt Nytt År.